Wie ben ik?


Wilma Brinkman (1961)

Als  organisatiebegeleider, -trainer en -coach ben ik nauw betrokken bij cultuurverandering, intentioneel leren en veranderingen in organisaties. Ik ga ervan uit dat professionals en organisaties door het toepassen van kennis en ervaring al werkende steeds wijzer worden.

Naast kennis en kunde is intuïtie een belangrijke bron.

Een stille raadgever, nog voordat wij zelf woorden hebben gevonden voor de ervaring. 

De vraag is; ' hoe kunnen we al deze bronnen waarderend benutten, ten dienste maken van goed werk en werkender wijs worden.

 

Mijn activiteiten richten zich op ‘waarderend werken’ en 'bewegen van binnenuit'.

Wat beweegt de professional, het  team en de organisatie? 

 

Als docent/supervisor/coach ben ik verbonden aan de opleiding; "Management in de Zorg", van de Hanzehogeschool te Groningen. Daarnaast heb ik mijn opdrachten.